Rapporteerbaar

Onderdelen van een dossier delen met cliënt en/of opdrachtgever

Jan Verhoeven avatar
Geschreven door Jan Verhoeven
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Inleiding dossier

Je kunt van iedere cliënt een dossier bijhouden. In de persoonskaart zie je een kort overzicht van laatste drie toegevoegde dossier items.

Wil je meer zien klik dan onderaan het scherm op het icoon van dossier:

Vervolgens zie je een complete lijst.

Dossier inhoud delen

Je kunt een dossier item rapporteerbaar maken. Dit betekent dat je de informatie deelt.

!! Let goed op wat je deelt. Je deelt niet alleen de titel maar ook de complete inhoud van wat je hebt vastgelegd !!

Hoe maak je een verslag, telefoongesprek, bestand en/of notitie rapporteerbaar?

Klik eerst onder 'Toevoegen aan dossier' op het soort dossier item wat je wil maken:

• Verslag

• Telefoongesprek

• Bestand

• Notitie

Vervolgens typ je de tekst en noteer je de datum & het tijdstip. Klik op de regel welke je wilt delen met je cliënt.

Delen met cliënt

Je kunt nu het verslag delen met je cliënt door het vierkantje voor de optie 'Deel met cliënt' aan te vinken.

Delen met het dashboard / organisatie

Wil je echter deze informatie ook delen met het dashboard zodat bijvoorbeeld de opdrachtgever de voortgang kan zien, dan selecteer je eerst het desbetreffende traject waar deze cliënt bij hoort en vervolgens kun je het vierkantje voor 'Rapporteerbaar' aanvinken.

Eventueel kun je tijd registeren in dit detailvenster.

Nadat je de ingevulde en gekozen informatie opgeslagen hebt zie je in het dossier twee symbolen toegevoegd

Het linker icoon betekent rapporteerbaar (en het verslag dus is toegevoegd aan het dashboard), het rechter icoon betekent dat het item gedeeld is met de cliënt (en dus toegevoegd aan het cliëntportal).