Wat is de Sollicitatie Coach?

Uitleg module

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Sollicitatie app

In het online cliënt portal kan de sollicitatie app geactiveerd worden. Hier kan de cliënt zijn sollicitatie activiteiten vastleggen.

1. Hier kan de cliënt op drukken om zijn sollicitatie activiteiten vast te leggen.

2. Bewerken (deze knop wordt actief als de SollicitatieCoach wordt geactiveerd).

Het lijstje met de activiteiten is gelijk aan die zoals het UWV deze hanteert.

Sollicitatie Coach

Bij afname van de Sollicitatie Coach krijg je extra mogelijkheden tot configuratie van de app. Dit houdt in dat je de "bewerken" knop kan gebruiken om de app cliënt-specifiek te configureren.

1. Zaken zoals Startdatum / Einddatum kunnen ingevoerd worden.

2. Ontheffing aanzetten als dit van toepassing is.

3. Zowel de periode als minimaal aantal activiteiten zijn aan te passen.

Daarnaast kunnen geautomatiseerd notificaties gestuurd worden naar de cliënt. Deze notificaties kan je zelf opstellen en in een tijdspad uitzetten. Je kan bijvoorbeeld aangeven dat hij nog x aantal dagen voor einde periode heeft en nog x aantal sollicitaties moet doen.